ZONNEPANELEN REINIGEN

Schone zonnepanelen leveren optimaal rendement.

Het rendement van uw zonnepanelen wordt beïnvloed door verschillende factoren, namelijk:

  • atmosferische vervuiling
  • uitlaatgassen
  • vogelpoep
  • algenaanslag van bomen

Door uw zonnepanelen periodiek te reinigen behoud u een optimaal rendement en een langere levensduur van uw installatie. Wij reinigen uw zonnepanelen middels onze telescoop bewassing met osmosewater. Dit betekent dus veilig, snel en milieuvriendelijk!

Wat is Osmose telescoop bewassing?

Osmose telescoop bewassing wil zeggen dat de zonnepanelen worden afgeborsteld en gespoeld met (verwarmd) osmosewater. Met onze telescoopstelen komen we tot een hoogte van maar liefst 18 meter. Deze manier van werken is veiliger voor de glazenwasser, aangezien er geen valgevaar meer is.

Osmosewater

Dit is kraanwater waar alle vervuiling is uitgefilterd. Ook wel 'schoon' of 'puur' water genoemd. In kraanwater zit vaak veel vervuiling zoals kalk, mineralen, zout en zware metalen. Deze vervuiling zorgt ervoor dat er kringen, vlekken of strepen worden achtergelaten. Met osmosewater is dit niet het geval en uw zonnepanelen zullen stralen als nooit tevoren!

Milieuvriendelijk

Daarnaast is deze vorm van glasbewassing 100% milieuvriendelijk. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van zeep of andere producten.

ZIE OOK:

Glasbewassing particulier

Glasbewassing zakelijk

Interieurverzorging

Terrasoverkapping reinigen

Zonnepanelen reinigen

Overige diensten

5,0

175 reviews