GLASBEWASSING PARTICULIER

Schone ramen geven uw woning een frisse uitstraling, verbetert de lichtinval en draagt bij aan een langere levensduur van uw glas en kozijnwerk. Ramen wassen doen wij op twee verschillende manieren, namelijk traditioneel en Osmose telescoop bewassing.

Wat is Osmose telescoop bewassing?

Osmose telescoop bewassing wil zeggen dat de ramen en kozijnen worden afgeborsteld en gespoeld met (verwarmd) osmosewater. Met onze telescoopstelen komen we tot een hoogte van maar liefst 18 meter. Deze manier van werken is veiliger voor de glazenwasser, aangezien er geen valgevaar meer is.

Osmosewater

Dit is kraanwater waar alle vervuiling is uitgefilterd. Ook wel 'schoon' of 'puur' water genoemd. In kraanwater zit vaak veel vervuiling zoals kalk, mineralen, zout en zware metalen. Deze vervuiling zorgt ervoor dat er kringen, vlekken of strepen worden achtergelaten. Met osmosewater is dit niet het geval en uw ramen zullen stralen als nooit tevoren!

Milieuvriendelijk

Daarnaast is deze vorm van glasbewassing 100% milieuvriendelijk. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van zeep of andere producten.

Over het algemeen gebruiken wij aan de buitenkant de osmose techniek en aan de binnenkant uiteraard de traditionele techniek.

ZIE OOK:

Glasbewassing particulier

Glasbewassing zakelijk

Interieurverzorging

Terrasoverkapping reinigen

Zonnepanelen reinigen

Overige diensten

5,0

175 reviews